Professionals

Toekie van Apeldoorn (1974) is een vrouw met een missie, zij gaat voor gelukkige kinderen en gezinnen. In 2010 richtte zij ‘de Kindercoaches’ op. Haar kennis en ervaring als mens en systemisch werker bundelt zij om kinderen, ouders en professionals doeltreffend te begeleiden middels coaching, training en supervisie.

Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart. Toekie is inspiratiebron en ambassadeur van onze trajecten.  
www.dekindercoaches.nl

Nicole Schipper (1986) is een gepassioneerde leerkracht binnen het basisonderwijs. Zij heeft voor diverse groepen gestaan, waardoor ze een goed pedagogisch en didactisch beeld heeft bij kinderen binnen de leeftijdsgroep 4 t/m 12 jaar.

Met haar energieke, positieve en warme benadering maakt Nicole verbinding met kinderen en ouders. Het is haar missie kinderen te zien, horen en voelen en vanuit daar kinderen in hun kracht te zetten en te coachen in wie ze ZIJN.

Marc Gaillard (1976) is zelf kind van een vader die op jonge leeftijd zijn vader heeft verloren. Hij wil kinderen die op jonge leeftijd zo’n groot verlies moeten dragen iets meegeven om in hun kracht te kunnen staan. Iets waarop ze de rest van hun leven kunnen bouwen.

Ondanks het trauma ligt er nog een heel leven voor deze kinderen en hoe mooi is het om dan vol in dat leven te kunnen staan met al je verlangens en ambities. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om gezien te worden, de erkenning te krijgen en kwetsbaar te mogen zijn en dit wil hij graag overdragen.

www.openmind.pro

Nicole Maas (1972) werd in 2008 plotseling jong weduwe en merkt nog dagelijks hoe lastig het is als kinderen opgroeien zonder hun vader. Het creëren van een nieuwe stabiele basis zodat haar drie jongens gelukkig kunnen opgroeien is wat haar de afgelopen tien jaar stimuleerde.

Toen ze in 2014 haar thuisbasis in Sint-Michielsgestel creëerde wist ze al dat ze deze plek in het groen graag ter beschikking wilde stellen aan andere kinderen die hun vader zijn verloren. Met haar thuisbasis en haar warme hart, hoopt ze bij te dragen aan de bijzondere dagen die het team een aantal keer per jaar organiseren.

Cindy van Gompel (1978) staat voor het altijd willen bereiken van de twinkeling in de ogen van jongeren en kinderen. Een twinkeling die bijdraagt aan een fijn en mooi moment beleven. “In verbeelding kun je alles”, de kracht van fantasie is een groot goed. Wanneer jongeren en kinderen dit meer bewust kunnen inzetten, draagt dit bij aan een krachtige en liefdevolle basis.

Als drama/spel therapeute, systeembegeleider en trainer heeft Cindy veel ervaring opgebouwd om de jongeren en kinderen op een verbindende wijze te coachen.

Laurens Nijsse (1976) vanuit mijn werkervaring in het speciaal onderwijs weet ik dat het zorgeloos opgroeien van kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Voor mij des te meer een motivatie om bij te dragen aan dit initiatief. 

Laurens is tevens ervaringsdeskundige als bonusvader van drie jongens waarvan hun vader op jonge leeftijd is overleden.

Zoé Nouwen (1970) verpleegkundige (kinderorthopedie). Ze vindt het een eer om aanwezig te mogen zijn op deze bijzondere dagen en om de kinderen te verwennen met lekker eten.

Is chefkok en EHBO bij de volgende trajecten:
– Kinderen in hun Kracht
– Jongeren in hun Kracht